entri tak berape nak sampah

hye. i'm gay. i'm ok!

puiiiii!



sbenanye waktu kecik kecik dulu saye nak jadi archaeologist. kaitan??? (-_-)"


hye. im hot but im dateless. i wonder why but i pretty much sure im ok! LIARR!!


hehehe. seryes! waktu kecik kecik dulu saye nk jadi ahli kaji purba. btol tak tipu! kes???


alkisah bermula nya dari pengaruh kuat kisah kisah nabi. akibat dari menonton kisah rasul yang dipaparkan di kaca televisyen seawal darjah 4 telah memupuk rasa ingin tahu dan sifat kendiri yang semakin tebal nan membuak buak untuk menjadikan diri sebagai ahli kaji purba tersohor seantero dunia!!! tettt! so not!


gile ah sebenor benornye pengaruh tgk national geographic pasal firaun. seryes bile tgk archaeologist tu gali gali kubur firaun rase cam takot nak mati. mata siap tak bekelip langsong. nak nak bile narrator tu cakap kalo orang gali tu biasenye kne sumpahan sampai jadi gila la, mati la, bunuh diri la. so kite pon cam excited lalu menghamburkan kata kata azimat HUYYYOOOO! GILE BES! MATI MACAM NI BARU MACHO!! --->pang!! *kne penampa sulong mama n ayah*


tambah tambah pulak tgk cite indiana jones. lompat sane. lompat sini. tembak sane. tembak sini. sumpit sane. sumpit sini. tapi tak mati mati!!! impressed gile ahh! dapat jumpe harta karun la pulak. cer kalo kite yg jumpe. hoih. usah harapla aku nak bagi kat kerajaan malaysia. baik aku leburkan pastu jual kat kedai emas. ahahaha! KA-CHING!!


hye. saye lah abang gagah. tgk 6-pax saye! oh btw saye ade cemeti. nak kene sebat ke? grrrr!


yg paling bes cite die bole minum fountain of youth. sumpah kagum gile. banyak banyak cawan die bole pilih yg the TRUE CUP! skali minum...sruuuuup! mesti sedap kan. *imaginasi kaw kaw sampai rase air fountain of youth tu pon bole bayang*


pastu ingat nak jadi archaelogist untuk cari fosil dinosaur. itu pulak pengaruh lost world jurassic park! asal tgk dinosor jek jerit! jerit jek tgk dinosor! uahahahahaha! panggg! *pon kne penampa sebab memekak sangat tgk cite dinosor* pastu siap imagine kalo jumpe tulang dinosor tu dapat la namekan dinosor tu sempena name sendiri. mahfuzasaourous! HOIH! HENSEM GILE NAME DINOSOR! seb bek la kat unibesiti tadek course archaeologist kan? kalo tak...hah! rasekan kau! hamek kau!

hye. i'm the talking dinosor who appears to be purple out of nowhere. my creator must be silly though. well screw him! oh btw i love to sing with a bunch of stupid small kids. it makes me look adorably cute. to come clean. i had to! i juz wanna be a rockstar. demmit! come on! sing with me yaww!!


pastu dulu pon slalu bajet nak jadi pejuang angkasa lepas. andai kate la bumi kene serang! ijinkan beta menjadi perajurit pertama yg menentang segala bentuk entiti makhluk asing yang berani memperkotak katikkan penduduk bumi!! walau bermuntahkan darah, beta sanggup!!! harap maklom. kalini pengaruh star wars pulak. adeh! adeh!

right: hye! i'm not your furball. im chubackaa the talking apes who saves the mankind. show some respect dudes !!! left: hye! i'm han solo. indiana jones is my long lost brother. do u get me? nevertheless, we're still hot bebeh! want me to spank u? grrrr!



sekian sahaja intisari rancangan merapu meraban untuk kali ini. ok bye! tata titi tutu! muach!~


pi.es: sbenanye saye nak jadi newscaster pas tgk cite korea-all about eve. sobs sobs!


hye. sayelah newscaster korea yg tercun mate bak sailormoon tak payah makan innershine prune. lakukan sahaja pembedahan plastik di bahagian mata. nescaya anda jua dapat menekel anak ceo toke tempat anda bekerje. hnnnns hnnnnns :8)





betol betol tata titi tutu!

2 comments:



Siti Nadirah said...

jah! kt mane kau tgok citer all about eve tuh? sumpah giler best! aku minat giler! kt mne?kt mne?kt mne?

m U c h ! k said...

lawak gile psl dinosour..hakhakhak... x leh blah